U bent hier

Meer focus op inhoud met vernieuwd Thuisarts.nl

2 augustus, 2017

Het NHG heeft de website Thuisarts.nl vernieuwd. Met het nieuwe, moderne uiterlijk is de onafhankelijke en betrouwbare publieksinformatie nog beter toegankelijk voor de circa 1,7 miljoen maandelijkse bezoekers. Het nieuwe ontwerp is bewust rustig gehouden om primair te kunnen focussen op de inhoud.

Het is belangrijk dat huisartsen, publiek en patiënten via Thuisarts.nl snel en eenvoudig de juiste informatie over ziekte en gezondheid kunnen vinden. Om blijvend aan deze vraag te voldoen, is de website continu in ontwikkeling. Vandaag is het nieuwe ontwerp van Thuisarts.nl gelanceerd. Een van de vernieuwingen is dat de website optimaal meeschaalt met elk apparaat, ongeacht of die op desktop, laptop, tablet of smartphone wordt bekeken.

Makkelijker en overzichtelijker

Bij de ontwikkeling van de website is gekeken naar het huidige gebruik. Hieruit blijkt dat de meeste bezoekers van Thuisarts.nl rechtstreeks op een inhoudspagina terechtkomen. In het nieuwe ontwerp zijn de voorlichtingsfilms over een probleem of aandoening op deze pagina’s nog beter vindbaar. Bovendien is het navigeren binnen de website makkelijker en overzichtelijker.

Wat vindt u ervan?

Neem een kijkje op het vernieuwde Thuisarts.nl en laat vooral weten wat u ervan vindt. Dat kan het gemakkelijkst via de knop ‘Vond u deze informatie nuttig?’ onderaan de inhoudspagina's op Thuisarts.nl of stuur een e-mail naar info@thuisarts.nl