U bent hier

Veranderingen NHG E-learnings, instructiefilms en leeromgeving

22 september, 2021

Het abonnement NHG E-learnings (voorheen PIN) is vernieuwd, inclusief een nieuwe leeromgeving. Met deze nieuwe abonnementsvorm sluiten we nog beter aan bij de steeds veranderende NHG-Richtlijnen en u bepaalt nu zelf welk onderwerp u waar en wanneer volgt. Daarnaast is ook de weergave en vindbaarheid van onze instructiefilms vernieuwd. Deze blijven via onze website gratis toegankelijk voor NHG-leden.

Na 25 jaar hebben we afscheid genomen van de alom vertrouwde term ‘PIN’s’, we zetten onze kwalitatief hoogwaardige nascholing voort onder de naam NHG E-learnings.

Uw kennis altijd up-to-date

Door de jaren heen is het plaats- en tijdsonafhankelijk studeren steeds belangrijker geworden. Kiest u voor een abonnement op onze NHG E-learnings, dan staan er permanent een groot aantal geactualiseerde e-learnings voor u klaar waaruit u zelf een keuze maakt. Afhankelijk van het onderwerp of de hoeveelheid herzieningen in de richtlijn, actualiseren wij de e-learnings. Dit kan al na een jaar zijn, maar in ieder geval eens per twee jaar. Hierna kunt u de e-learning weer (geaccrediteerd) opnieuw maken, zo is uw kennis altijd up-to-date.

Voordelen NHG E-learnings: 

  • Toegang tot 40 up-to-date e-learnings (aantal wordt snel uitgebreid)
  • Behaal per jaar tot 20 accreditatiepunten
  • Altijd toegang tot up-to-date nascholing
  • Maak geactualiseerde e-learnings en ontvang (opnieuw) accreditatie
  • Werk op ieder gewenst moment aan de e-learning van uw keuze

→ Meer informatie en afsluiten abonnement NHG E-learnings

→ Bestel een (losse) e-learning via de NHG-Winkel

Nieuwe NHG-Leeromgeving – overgangsjaar

Alle nieuwe en geactualiseerde NHG E-learnings zijn beschikbaar in een nieuwe NHG-Leeromgeving in de vorm van een bibliotheek voor abonnees. E-learnings die eerder vanuit een PIN-abonnement of losse aankoop zijn ontvangen, zijn tot 1 september 2022 te vinden in de oude NHG-Leeromgeving. Lees meer over deze overgangsperiode.

NHG-Instructiefilms makkelijker vindbaar

Een andere vernieuwing is de weergave en vindbaarheid van onze instructiefilms. We hebben er maar liefst 50. Bijvoorbeeld over kleine chirurgische ingrepen, consultvoering, dermatologie, gynaecologie, injecties, lichamelijk onderzoek en meer. Stapsgewijs demonstreren we de verschillende handelingen, zodat u goed beslagen ten ijs komt. De films zijn voorzien van een protocol, deze kunt u eenvoudig downloaden. U vindt de NHG-Instructiefilms op onze website. Door snel en eenvoudig in te loggen met uw HAweb-account, heeft u gratis toegang. Toegang via de oude leeromgeving is binnenkort niet meer mogelijk.