U bent hier

NHG StiP-cursus Atriumfibrilleren

Wat is een StiP-cursus

De cursussen ‘Standaard in de Praktijk’ zijn actuele en onafhankelijke nascholingen voor groepen van 10-18 huisartsen met of zonder praktijkmedewerkers over actuele onderwerpen of standaarden in de huisartsenpraktijk. Daarin komt met name de praktische toepasbaarheid in de huisartsenpraktijk aan de orde.

Waarom een StiP-cursus Atriumfibrilleren

Aangezien bij 4,5% van de mensen van 75 jaar en ouder atriumfibrilleren voorkomt zal dit probleem in de toekomst door de vergrijzing steeds vaker voorkomen in de huisartsenpraktijk. Het doel van deze cursus is de deelnemer op de hoogte te brengen van de meest recente richtlijnen rond atriumfibrilleren. Ook het beleid op het gebied van antistolling komt hierbij uitgereid aan de orde. De huisarts wordt geholpen deze richtlijnen op een effectieve manier te implementeren in de eigen praktijk. 

Wanneer en waar?

Het NHG organiseert deze cursus in samenwerking met een regionale partner en/of met open inschrijving. Deze cursus staat op dit moment niet gepland. Wilt u zich laten plaatsen op de wachtlijst of informatie ontvangen over organisatie van deze cursus in uw regio, neem dan contact op met Yvonne Klapdoor.

Kijk voor de actuele gegevens in de nascholingsagenda op www.nhg.org.

Docent

De cursus wordt verzorgd door een expert op dit gebied

Wat zijn de kosten?

Kosten voor regionale partners/opdrachtgevers: kijk hier

Aanmelden?

  • Via website van de regionale partner
  • Open inschrijving: Deze cursus staat op dit moment niet gepland. Wilt u zich laten plaatsen op de wachtlijst of informatie ontvangen over organisatie van deze cursus in uw regio, neem dan contact op met Yvonne Klapdoor.

Meer weten?

Voor inhoudelijke informatie: Michael Kijser, wetenschappelijk medewerker, NHG-sectie Scholing:M.Kijser@nhg.org.
Voor organisatorische informatie: Yvonne Klapdoor, officemanager: y.klapdoor@nhg.org of tel. 088 - 506 56 20.

Annuleringsvoorwaarden:

Na ondertekening van de offerte kan, bij onvoldoende aanmeldingen, tot twee weken voor aanvang van de cursus kosteloos worden geannuleerd. Bij annulering binnen de termijn van twee weken tot één week voor aanvang van de cursus wordt 50% van het totaalbedrag in rekening gebracht. Bij annulering binnen één week voor aanvang van de cursus wordt het gehele bedrag (op basis van 10 deelnemers) doorberekend.