U bent hier

NHG StiP-cursus Beroerte

Wat is een StiP-cursus

De cursussen ‘Standaard in de Praktijk’ zijn actuele en onafhankelijke nascholingen voor groepen van 10-18 huisartsen met of zonder praktijkmedewerkers over actuele onderwerpen of standaarden in de huisartsenpraktijk. Daarin komt met name de praktische toepasbaarheid in de huisartsenpraktijk aan de orde.

Waarom een StiP-cursus Beroerte?

Het aantal beroertes (focale uitval in de hersenen als gevolg van ischemie (TIA of herseninfarct) of van een spontane intracerebrale bloeding), is de afgelopen jaren als gevolg van de veroudering van de bevolking gestegen. In 2013 verscheen hier over de vernieuwde standaard. In deze StiP-cursus komen de nieuwste inzichten en beleid met betrekking tot beroerte aan de orde. De deelnemers gaan met praktische tips en plannen over de NHG-Standaard Beroerte naar huis.

Wanneer en waar?

Het NHG organiseert deze cursus in samenwerking met een regionale partner en/of met open inschrijving. Deze cursus staat op dit moment niet gepland. Wilt u zich laten plaatsen op de wachtlijst of informatie ontvangen over organisatie van deze cursus in uw regio, neem dan contact op met Yvonne Klapdoor.

Kijk voor de actuele gegevens in de nascholingsagenda op www.nhg.org

Docent

De cursus wordt verzorgd door een expert op dit gebied

Wat zijn de kosten?

Kosten voor regionale partner

Open inschrijving

Meer weten?

Voor inhoudelijke informatie:
Voor organisatorische informatie: Yvonne Klapdoor, tel. 088 - 506 56 20

Annuleringsvoorwaarden:

Na ondertekening van de offerte kan, bij onvoldoende aanmeldingen, tot twee weken voor aanvang van de cursus kosteloos worden geannuleerd. Bij annulering binnen de termijn van twee weken tot één week voor aanvang van de cursus wordt 50% van het totaalbedrag in rekening gebracht. Bij annulering binnen één week voor aanvang van de cursus wordt het gehele bedrag (op basis van 10 deelnemers) doorberekend.

Accreditatie

De cursus is geaccrediteerd voor 2 uur.