U bent hier

NHG StiP-Cursus CVRM

LET OP: NEEM UW POH MEE - Deze StiP Cursus is ook interessant voor uw poh.
Veel huisartsen adviseren deze cursus samen met uw poh te doen.

Wat is een StiP-cursus

De cursussen ‘Standaard in de Praktijk’ zijn actuele en onafhankelijke nascholingen van een dagdeel voor groepen van 10-18 huisartsen met of zonder praktijkmedewerkers over actuele onderwerpen of standaarden in de huisartsenpraktijk. Daarin komt met name de praktische toepasbaarheid in de huisartsenpraktijk aan de orde.

Waarom een StiP-cursus CVRM?

In deze StiP-cursus wordt u op de hoogte gebracht van de verschillen met de oude standaard. Daarnaast wordt u geholpen om -eventueel samen met uw poh- te kijken wat er nodig is om deze standaard te implementeren in uw eigen praktijksituatie. Hoe gaat u om met de voorwaarden die in uw praktijk nodig zijn om volgens deze nieuwe inzichten te werken? U gaat naar huis met praktische oplossingen.

Wanneer en waar?

Het NHG organiseert deze cursus in samenwerking met een regionale partner en/of met open inschrijving. Deze cursus staat op dit moment niet gepland. Wilt u zich laten plaatsen op de wachtlijst of informatie ontvangen over organisatie van deze cursus in uw regio, neem dan contact op met Yvonne Klapdoor.

Docent

De cursus wordt verzorgd door een expert op het gebied van CVRM.

Wat zijn de kosten?

Meer weten?

Voor inhoudelijke informatie: Zineb el Hamidi, wetenschappelijk medewerker NHG-Nascholing. Voor organisatorische informatie: Yvonne Klapdoor, tel. 088 - 506 56 20.

Annuleringsvoorwaarden

Na ondertekening van de offerte kan tot 2 weken voor aanvang van de cursus kosteloos worden geannuleerd. Binnen 2 weken tot 1 week voor aanvang wordt 50% van het totaalbedrag in rekening gebracht. Bij annulering binnen een week voor aanvang van  de geplande startdatum wordt het gehele bedrag (op basis van 10 deelnemers) doorberekend

Accreditatie

De cursus is geaccrediteerd voor 4 uur.