U bent hier

NHG StiP-cursus Mictieklachten bij mannen

Wat is een StiP-cursus

De cursussen ‘Standaard in de Praktijk’ zijn actuele en onafhankelijke nascholingen van een dagdeel voor groepen van 10-18 huisartsen met of zonder praktijkmedewerkers over actuele onderwerpen of standaarden in de huisartsenpraktijk . Daarin komt met name de praktische toepasbaarheid in de huisartsenpraktijk aan de orde.

Waarom een StiP-cursus Mictieklachten bij mannen

Plasproblemen zijn een veelvoorkomende klacht bij ouder wordende mannen. Na afloop van de cursus is de deelnemer up to date op het gebied van de meest recente kennis met betrekking tot mictieklachten. Daarnaast zijn de belangrijkste belemmeringen in kaart gebracht met betrekking tot het implementeren van de standaard in de eigen praktijk. De deelnemers gaan naar huis met een concreet plan voor hun eigen praktijk om deze belemmeringen weg te nemen.

Wanneer en waar?

Het NHG organiseert deze cursus in samenwerking met een regionale partner en/of met open inschrijving. Wilt u zich laten plaatsen op de wachtlijst of informatie ontvangen over organisatie van deze cursus in uw regio, neem dan contact op met scholing@nhg.org .

Kijk voor de actuele gegevens in de nascholingsagenda.

Docent

De cursus wordt verzorgd door een expert op het gebied van mictieklachten.

Wat zijn de kosten?

Meer weten?

Voor inhoudelijke informatie: Zineb el Hamidi, wetenschappelijk medewerker, NHG-Nascholing: z.elhamidi@nhg.org . Voor organisatorische informatie: scholing@nhg.org of 088 - 506 56 00.

Annuleringsvoorwaarden

Na ondertekening van de offerte kan, bij onvoldoende aanmeldingen, tot twee weken voor aanvang van de cursus kosteloos worden geannuleerd. Bij annulering binnen de termijn van twee weken tot één week voor aanvang van de cursus wordt 50% van het totaalbedrag in rekening gebracht. Bij annulering binnen één week voor aanvang van de cursus wordt het gehele bedrag (op basis van 10 deelnemers) doorberekend.

Accreditatie

De cursus is geaccrediteerd voor 4 uur.