U bent hier

NHG StiP-cursus Timemanagement

Wat is een StiP-cursus

De cursussen ‘Standaard in de Praktijk’ zijn actuele en onafhankelijke nascholingen voor groepen van 10-18 huisartsen met of zonder praktijkmedewerkers over actuele onderwerpen of standaarden in de huisartsenpraktijk. Daarin komt met name de praktische toepasbaarheid in de huisartsenpraktijk aan de orde.

Waarom een StiP-cursus Timemanagement?

Timemanagement is een actueel onderwerp in de huisartsenpraktijk. Hoe pak je het aan? Waar besteedt u uw tijd aan? Hoe tevreden bent u daarover? Waar zijn de patiënten bij gebaat? Op welk gebied is op uw werkterrein winst te behalen? In de cursus Timemanagement wordt stilgestaan bij deze vragen en u gaat met concrete tips en voornemens naar huis

Wanneer en waar?

Het NHG organiseert deze cursus in samenwerking met een regionale partner en/of met open inschrijving. Deze cursus staat op dit moment niet gepland. Wilt u zich laten plaatsen op de wachtlijst of informatie ontvangen over organisatie van deze cursus in uw regio, neem dan contact op met Sylvia Vroman.

Kijk voor de actuele gegevens in de nascholingsagenda op www.nhg.org.

Docent

De cursus wordt verzorgd door een expert op het gebied van Timemanagement

Wat zijn de kosten?

Kosten voor regionale partner
Open inschrijving

Meer weten?

Voor inhoudelijke informatie: Marie-Louise Jansen, tel 088 - 506 56 16
Voor organisatorische informatie: Sylvia Vroman, tel 088 - 506 56 25

Annuleringsvoorwaarden:

Na ondertekening van de offerte kan, bij onvoldoende aanmeldingen, tot twee weken voor aanvang van de cursus kosteloos worden geannuleerd. Bij annulering binnen de termijn van twee weken tot één week voor aanvang van de cursus wordt 50% van het totaalbedrag in rekening gebracht. Bij annulering binnen één week voor aanvang van de cursus wordt het gehele bedrag (op basis van 10 deelnemers) doorberekend.

Accreditatie:

De cursus is geaccrediteerd voor 2 of 4 uur ( in overleg)