U bent hier

Huisarts en Wetenschap

De huisarts die op de hoogte wil blijven van wetenschappelijke ontwikkelingen op zijn vakgebied leest Huisarts en Wetenschap. Dagelijks publiceren we nieuwe artikelen online waarover we onze lezers via de wekelijkse nieuwsbrief informeren. Elke maand valt het papieren tijdschrift op de deurmat. We brengen relevant en state of the art onderzoek, actuele beschouwingen, prikkelende opinies, informatieve interviews en praktijkgerichte casuïstiek en nascholing. Ook richtlijnaanpassingen vindt u in H&W, net als verenigingsnieuws.

H&W in december: van klachten op de HAP tot zwelling van de penis

De klachten op de huisartsenpost nemen gestaag toe, zo valt te lezen in het artikel van Barnhoorn et al. ‘Adequate voorlichting over wat mensen buiten kantoortijden van de huisartsenzorg mogen verwachten, lijkt me noodzakelijk. Maar wie moet dat doen?’, vraagt H&W-redacteur Ariëtte Sanders zich af in haar redactioneel. In dit decembernummer leest u verder over ACS-diagnostiek bij mannen en vrouwen, bekkenbodemklachten bij misbruikte mannen, arteriitis temporalis en nog veel meer.

Een greep uit de artikelen in H&W 12:

Wat biedt H&W 12 nog meer?

Lees ook het redactioneel, de nieuwsberichten, uw diagnose, reacties en het verenigingsnieuws NHG Forum met aandacht voor het NHG-Formularium en overzichtstabellen met inhalatoren.

 

 Veel leesplezier!

De H&W-redactie